top of page

WERKWIJZE

Kopie van VOORBEELD LOGO PLATFORM (2).pn

1 : PROEFLESWEEK

De proeflesperiode is de ideale manier om te kijken of trainen bij O.G. HP Gym iets voor jou is. Na het invullen van het contactformulier nemen wij z.s.m. contact met jou op om een les in te plannen. Spiek vast op het rooster welke lessen er te volgen zijn. Je mag bij ons maar liefst 2 proeflessen in 1 week inzetten om onze gym te verkennen.

Kopie van VOORBEELD LOGO PLATFORM.png

2: BASICS OF TRAINING COURSE & INTAKE

Ben jij er na jouw proefles van overtuigd dat dit het voor jou is, dan krijg jij bij ons een intake waarin we je doelen bespreken, metingen zullen doen en een afspraak maken voor jouw 'Basic of Training Course'. Dit is een training van ongeveer 2 uur waarin we de basis principes behandelen die nodig zijn om mee te komen bij onze trainingen.

Onderwerpen die we behandelen zijn:

 • Veiligheid & Gym Etiquette bij O.G HPG

 • Trainingsprincipes en loggen van training

 • De Squat & Deadlift

 • Basic Kettlebell Movements

Dit doen we voornamelijk met 2 belangrijke redenen:

 • We kunnen jou voorzien van passend advies op het gebied van lesprogramma en persoonlijk sportief niveau. Dit kunnen we goed aansluiten bij jouw doelstellingen. Onze lessen worden geprogrammeerd en hebben allemaal een iets ander accent op training wat het voor jou als lid mogelijk maakt zelf een programmering samen te stellen. 

 • Middels deze course garanderen we een minimaal basiskennis onder de leden waarmee we voorkomen dat we wekelijks in de lessen hetzelfde verhaal houden.  Dit houdt de lessen vlot en interessant.

Deze training is voor alle nieuwe leden verplicht.

Heb je aantoonbare passende fitness- of sportervaring, dan is deze course optioneel. We raden je echter sterk aan deze toch te volgen omdat we je namelijk ook leren hoe we werken & trainen binnen onze gym. Daarbij passen we de techniek binnen de course aan op jouw specifieke niveau zodat ook jij nieuwe tips en tricks meepakt.

Kopie van VOORBEELD LOGO PLATFORM (1).pn

3: DEELNAME LESSEN

Na jouw intake kan je meedoen aan alle lessen op het rooster zoals:

 • Progressive Fitness

 • Functional Bodybuilding

 • Powerlifting

 • Weightlifting

 • Calisthenics

en meer

De Basics of Training wordt z.s.m. met je ingepland zodat ook jij een vliegende start ervaart binnen onze club. In tussentijd kan je uiteraard gewoon lekker komen 'gymmen'

Daarnaast zijn er Open Platform en Open Gym uren beschikbaar waarop je zelf vrij kan komen trainen in onze prachtige gym! Wij kunnen jou indien gewenst voorzien van high performance trainingsschema's waarmee je tijdens deze uren kan trainen.

BOEK HIER NU JOUW PROEFLESWEEK

De Basics of Training course wordt elke maand gegeven en bij jouw intake plannen we deze samen met je in.

Lees hier meer over onze Abonnementen

bottom of page