top of page

TRAINERS

Personal trainer Oscar Harris en vrouwelijke personal trainer Karin Fikse voorzien regio Arnhem en Velp van professionele training & fitness. Bij hen kan je terecht voor kwaliteitstrainingen in bijv. personal training, sprinttraining, sportspecifieke prestaties, bootcamp, crossfit technieken, olympisch gewichtheffen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Personal Training Arnhem Velp Gelderland

Oscar Harris

Personal Trainer - Eigenaar


In mijn ogen moet een sportschool een plek zijn waar je graag wilt komen. De trainers moeten je motiveren maar je ook dingen kunnen leren! Leren hoe jij zelf een oefening kan uitvoeren, leren hoe je een trainingsschema kan maken, leren hoe jij kan monitoren of dat je het juiste dieet hebt etc.

Sinds kort zijn we verhuist van mijn retro gym in de achtertuin naar ons nieuwe hoofdkwartier. De bijnaam OG's (ozzy's gym) is gebleven. Hier maken we geen gebruik van apparaten (op een roeimachine na) omdat volgens mijn filosofie het zelf bewegen met of zonder losse gewichten je meer leert en je sterker maakt. Je bent immers zelf al in het bezit van het mooiste apparaat: je lichaam.

Bij OG’s hoop ik dat ik je deze ervaringen kan meegeven.

 

De deur staat altijd open voor een sterke workout & een goed gesprek.

 

Zoals altijd, stay strong!

Ozzy

Diploma's & Certificaten

- Astrum College, Sport & Bewegingsleider

- Fitness Trainer A

- T.O.P. Trainer A (Overload Worldwide)

- T.O.P. Trainer B (Overload Worldwide)

71574993_2353415661447741_10013882895355

Karin Fikse

Personal Trainer


Bij mijn klanten ben ik op zoek naar de trigger die ze motiveert om in actie te komen. De doelstellingen zo concreet mogelijk te maken en hier naartoe te werken op een manier die het natuurlijke enthousiasme (weer) aanwakkert. In mijn ogen is dat dé manier om uiteindelijk je doelen te behalen, maar ook om na een personal trainingstraject de tools te hebben om zelf in beweging te blijven op een manier waar jij blij van wordt en die bij jou past. Buiten, binnen, dynamisch, kracht. Alles kan, alles mag. Samen bepalen we het pad wat we gaan lopen. 

 

Diploma's & Certificaten

- Fitness Trainer A

- T.O.P. Trainer A (Overload Worldwide)

- Personal Hormonal Profiling (Overload Worldwide)

bottom of page