top of page

Groepslessen

WEIGHTLIFTING

Leer de basisbeginselen van het Olympisch Gewichtheffen en raak hiermee vertrouwd door interessante en technische lessen vol drills, lifts en vooral: meters!
Ga aan de slag met de Clean & Jerk en de Snatch in overzichtelijke stapjes. In een kleine groep onder intensieve begeleiding word je sterker met behulp van een halter en een juiste techniek.

 

_DSC0249_edited.jpg

WOD (Workout of the Day)

Om lekker stuk te gaan en te werken aan je conditie, ga je naar WOD.
Dit is de OG versie van Strength & conditioning in met een mix van Functional Fitness en de sport Crossfit waarbij we jouw techniek goed in het oog houden. Je gaat aan de slag met fanatieke en intensieve workouts en werkt regelmatig aan bepaalde skills.

Combineer kracht, techniek en conditioning om zo fit mogelijk te worden en te blijven. Een volledige allround workout!

_DSC0136 (1)_edited.jpg

CALISTHENICS

Onze krachttraining op basis van je eigen lichaamsgewicht. Deze trainingsvorm die ook wel streetworkout wordt genoemd verbreedt je skillset met betrekking tot bewegingspatronen, verhoogt spiermassa, flexbiliteit en kracht.

Tijdens de les wordt er in periodes van een aantal weken gefocust op oefeningen zoals ring dips, muscle-ups, pull ups, handstanden etc. 

Screenshot_20220523-151628_3_edited.jpg

STRONGWORK

Om sterker te worden ga je naar STRONGWORK.

Voor sterke, krachtige trainingen gericht op sterker worden waarbij de sport Strongman, Powerlifting en bepaalde onderdelen van Crossfit gecombineerd worden.

Leer zware Farmers Walks uitvoeren, werk met de Yoke en trek, sleep & duw zware 'stuff'! Sterk werk in een altijd dynamische les.

_DSC0218.jpg

POWERLIFTING

Binnen deze les behandelen we de 'Big lifts' vanuit de sport Powerliften. Squat, Bench Press en Deadlift worden tijdens dit uur behandeld. We doen verschillende varianten en tijdens de les komen altijd twee van de drie lifts aan bod. Ga onder begeleiding zwaarder en leer je techniek finetunen!

JVC09552.jpg

HYPERTROFIETRAINING

Train to be BIG.

De training gericht op spiergroei. Lange sets, veel volume, gewichten omlaag.  Een ideale programmering voor een beachbody voor zowel dames als heren. Niet voor niets één van onze meest bezochte lessen. Hij staat dagelijks op het rooster!

20191101213607_IMG_5092-02.jpeg

YOGA

Roos neemt je mee in haar wereld van Yoga. Inspanning en ontspanning zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daar om heeft ook deze vorm van bewegen een plek binnen onze gym. Leer je ademhaling anders inzetten, wordt mobieler, leniger en kom tot je kern!

Ontwerp zonder titel (2) (1).jpg
bottom of page