top of page

Groepslessen

WEIGHTLIFTING

Leer de basisbeginselen van het Olympisch Gewichtheffen en raak hiermee vertrouwd door interessante en technische lessen vol drills, lifts en vooral: meters!
Ga aan de slag met de Clean & Jerk en de Snatch in overzichtelijke stapjes. In een kleine groep onder intensieve begeleiding word je sterker met behulp van een halter en een juiste techniek.

 

_DSC0249_edited.jpg

PROGRESSIVE FITNESS

  • Wordt zo sterk als een os

  • Zo flexibel als een luipaard

  • Zo explosief als een cheetah

  • Zo fit als een hoen

  • En rock een fysiek dat je harde werk showt

Ons allernieuwste format waarbij Oscar steeds voor 8 weken vooruit gaat programmeren tikt al deze hokjes aan en gaat het je allemaal brengen. (als je natuurlijk het programma volgt zoals bedoeld ;-) 

Een combinatie les van krachttraining, skills, strength & conditioning ondertekend met functionele en uitdagende workouts,

_DSC0136 (1)_edited.jpg

FUNCTIONAL BODYBUILDING

Train to shape

In onze ogen is Functionele Bodybuilding onmisbaar bij het groeien van je spiermassa en het bouwen van een fysiek waar je dat strand mee op wilt! Daarnaast is een grotere spier potentieel een sterkere spier (mits je deze ook dusdanig traint). Daarom ook elke dag de mogelijkheid om jouw spiermassa te pompen en te shapen!

1 les, triple the fun. We starten met krachttraining sets en bouwen deze door de les heen steeds specifieker uit. 

één van onze meest druk bezochte lessen

20191101213607_IMG_5092-02.jpeg

CALISTHENICS

Onze krachttraining op basis van je eigen lichaamsgewicht. Deze trainingsvorm die ook wel streetworkout wordt genoemd verbreedt je skillset met betrekking tot bewegingspatronen, verhoogt spiermassa, flexbiliteit en kracht.

Tijdens de les wordt er in periodes van een aantal weken gefocust op oefeningen zoals ring dips, muscle-ups, pull ups, handstanden etc. 

Screenshot_20220523-151628_3_edited.jpg

POWERLIFTING

Binnen deze les behandelen we de 'Big lifts' vanuit de sport Powerliften. Squat, Bench Press en Deadlift worden tijdens dit uur behandeld. We doen verschillende varianten en tijdens de les komen altijd twee van de drie lifts aan bod. Ga onder begeleiding zwaarder en leer je techniek finetunen!

JVC09552.jpg

YOGA

Roos neemt je mee in haar wereld van Yoga. Inspanning en ontspanning zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daar om heeft ook deze vorm van bewegen een plek binnen onze gym. Leer je ademhaling anders inzetten, wordt mobieler, leniger en kom tot je kern!

Probeer ook eens Yin-Yang training op donderdagavond. Een combinatieles krachttraining en yoga!

Ontwerp zonder titel (2) (1).jpg

CROSSWOD

Tijdens deze les is het ouderwets 'rammen' geblazen. Het tempo ligt wat hoger en er zal over het algemeen een wat conditionelere workout gegeven worden. Regelmatig komt er een Benchmark workout voorbij.

Screenshot_20221017-124303_Facebook_edited_edited.jpg
bottom of page