TESTIMONIALS

LINDA

STRONG BARBELL PROGRAMMA

Precies wat ik zocht! 

Via Karin’s outdoor training kwam ik bij OG’s terecht. Na een aantal jaren verschillende sporten te hebben gedaan (hardlopen, bodypump, small group trainingen), wilde ik meer resultaat zien. 

Fitter en sterker (kracht) worden waren mijn doelen.

De strong barbell en summerbody programma’s waren dan ook precies wat ik zocht. Beide programma's heb ik de afgelopen 10 weken gevolgd.

Het is zo veel meer dan alleen sporten.

Oscar’s visie op sport en trainen is in mijn ogen een hele gezonde; je leert naast het trainen, veel over voeding, rust en je lichaam. Er zit daarnaast een goede opbouw in de trainingen en er wordt veel aandacht besteed aan techniek. Bij OG’s is eigenlijk alles mogelijk en de aanpak is zeer op maat en persoonlijk. Hierdoor voelde ik mij veel sneller op mijn gemak dan bij een gewone sportschool. Oscar en Karin zijn daarnaast beide skillfull trainers en vullen elkaar met hun verschillende trainingen goed aan.  

 

Na 10 weken strong barbell en summerbody trainingen zag en merkte ik duidelijk verschil en ben ik al fitter en sterker. Ik zou iedereen aanraden gewoon eens een proefles mee te doen om de sfeer te proeven!

KEES

PERSONAL TRAINING

Na jaren bij een sportschool te hebben gezeten vond ik het tijd voor een personal trainer. Ik had niet het gevoel dat ik er alles uit haalde. Ik heb hier binnen een korte tijd veel van mijn persoonlijke doelen behaald en veel geleerd, wat ik nog steeds doe.

Ozzy's Gym staat voor mij voor professionaliteit en alles er uit halen wat er in zit. Zeker een aanrader!

Hier was ik precies naar op zoek! 

Zelf train ik veel in de sportschool maar ik liep vast met progressie op bepaalde lifts. Met Oscar heb ik mijn personal record op de Deadlift niet allleen kunnen verbreken maar ik heb veel meer vertrouwen gekregen bij het trainen met de barbell en heb zelfs nog wat nieuwe technieken geleerd.

Al ruim 10 jaar sport ik regelmatig bij de sportschool. Hoe lekker dat ook was, ik miste echt een beetje uitdaging. Ik ben best fit maar zou willen dat je dat een beetje meer kon zien. Via, via kwam ik bij Oscar uit en met het krachtprogramma van Gym Support ben ik weer de sportschool ingedoken.

De resultaten mogen er zijn, niet alleen ben ik sterker geworden, ik heb weer super veel ideeën om zelf mee aan de slag te gaan.

Dit is echt een uitkomst!

Locatie

O.G. High Performance Gym

Reinaldstraat 20a

6883 HN Velp (gld)

Contact

Openingstijden

Volg ons op:

E: info@ozzysgym.com

T:+31 6 40 39 14 36

Ma: 07:00 - 12.30 + 16:00 - 21:30

Di + Wo: 08:30 - 12.30 + 16:00- 21:30

Do: 07:00 - 12.30 + 16:00 - 21:30

Vr: 08:30 - 12.30 + 16:00 - 20:00

Za: 08:30 - 14:00

Zo: 10:00 - 13:00

‚Äč

Ma t/m Vr tussen 12:30 & 16:00 open op reservering en afspraak

  • Ozzys Gym Facebook
  • Instagram - Black Circle