top of page

REVIEWS

LINDA

Precies wat ik zocht! 

Via Karin’s outdoor training kwam ik bij OG’s terecht. Na een aantal jaren verschillende sporten te hebben gedaan (hardlopen, bodypump, small group trainingen), wilde ik meer resultaat zien. 

Fitter en sterker (kracht) worden waren mijn doelen.

Trainen bij OGs is zo veel meer dan alleen sporten.

Oscar’s visie op sport en trainen is in mijn ogen een hele gezonde; je leert naast het trainen, veel over voeding, rust en je lichaam. Er zit daarnaast een goede opbouw in de trainingen en er wordt veel aandacht besteed aan techniek. Bij OG’s is eigenlijk alles mogelijk en de aanpak is zeer op maat en persoonlijk. Hierdoor voelde ik mij veel sneller op mijn gemak dan bij een gewone sportschool. Oscar en Karin zijn daarnaast beide skillfull trainers en vullen elkaar met hun verschillende trainingen goed aan.  

 

Na 10 weken training zag en merkte ik duidelijk verschil en ben ik al fitter en sterker. Ik zou iedereen aanraden gewoon eens een proefles mee te doen om de sfeer te proeven!

KEES

Na jaren bij een sportschool te hebben gezeten had ik niet het gevoel dat ik daar alles uithaalde en vond ik het tijd voor een personal trainer. Ik heb bij Ozzysgym binnen een korte tijd veel van mijn persoonlijke doelen behaald en veel geleerd, wat ik nog steeds doe.

Ozzysgym staat voor mij voor professionaliteit en alles er uit halen wat er in zit. Zeker een aanrader!

IMG_20200713_205542-02_resized_20200715_
AFTAAB

Na twee jaar nauwelijks aan sport gedaan te hebben voelde ik me zwak, niet-voldaan en lichamelijk uitgezakt.

Op een gegeven moment was ik dit zat. Ik wilde weer fit en vooral sterker worden en als het ware mijn 'oude fitness level'passeren. En dat is precies wat OG's mij biedt: Trainen in compacte groepjes, de mogelijkheid je persoonlijke doelen te behalen en de keuze om te divergeren en convergeren naargelang van je interesses. Ook is de sfeer net een sportshirt van hoge kwaliteit, lekker luchtig en informeel.

20200703091033_IMG_6384-01_edited.jpg
LORENA

De gym die het onderscheid maakt met andere gyms. De gym die oog heeft voor de uitvoering en ervoor zorgt dat je jezelf steeds weer overtreft. Hier stel je sportieve doelen en helpen zij je deze te behalen en te overtreffen. 

bottom of page