top of page
VideoCapture_20221016-182307-01_edited.jpg

PERSONAL tRAINING 

De kracht van krachttraining, iets wat ons nog steeds dagelijks versteld doet staan.

Ons prachtige menselijk lichaam is een bijzonder kundig en zelfredzaam mechanisme als we het goed verzorgen van buiten en van binnen. Het lichaam is van origine gemaakt om arbeid te verrichten, in beweging te zijn, voedzaam eten te verwerken tot energie en te zorgen voor de 'zak botten en verzameling organen' die het de hele dag voor je meedraagt.

Het klinkt zo simpel, maar in de praktijk is het zorgen voor dit lichaam een stuk moeilijker geworden. We hebben veelal een zittende leefstijl, de supermarkten liggen vol met verleidingen en het sociale leven vraagt ook om 'gezelligheid' met hapjes en drankjes.

Vanaf een bepaald moment (meestal als we de 30 zijn gepasseerd) is het lijf moe. We putten het uit en het begint pijntjes te vertonen. 

Je wilt het anders doen, je wilt weer gaan sporten, je lijf sterker en gevormder maken. Je wilt gezonder gaan eten en het roer om gooien. Maar het is zo verrekte lastig dit op te pakken met structuur.

Geloof het of niet.... bovenstaand scenario zien we wekelijks.. en het goede nieuws? Wij kunnen je bijstaan op deze missie !

De Training

 

Herken je jezelf in dit scenario, dan is personal training zeker iets voor jou. Bij O.G. vind je Personal Training in Velp (omgeving Arnhem) van hoge kwaliteit. 

Personal Training en persoonlijke aandacht

Met persoonlijke aandacht en onze unieke High Perfomance Standard worden jouw wensen in kaart gebracht en wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld. Deze High Performance Standard staat voor kwaliteit, meetbaarheid, progressie, veiligheid en persoonlijkheid!

Op het gebied van training bieden we kwaliteit van de top van de markt en al onze trainers zijn volgens onze High Performance Standard gecertificeerd. 

Samen met je trainer sta je sterker en voel je je zelfverzekerder. Je trainer vertelt je wat het plan is en jij brengt jouw inzet, goede moed en doorzettingsvermogen mee naar de vloer. 

Met Personal Training in Velp kun je die kilo's afvallen. Met Personal Training wordt je sterker en mobieler.

Mylogenics behandelingen

Naast de trainingen en voedingstrajecten beheersen wij ook de Mylogenics behandel methode. Mylogenics is een zeer effectieve test- en behandelmethodiek bij blessures, revalidatie en prestatieverbetering, maar ook preventief kan het worden ingezet om blessures te voorkomen. Met de spiertesten spoort de practitioner binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op.

Door deze expertise op het gebied van zowel training, voeding als ook blessure behandeling en preventie kan je bij ons terecht voor zeer uiteenlopende trajecten. Een traject bestaat zelfden maar uit 1 dimensie en vaak combineren we de drie om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Zo trainen we met mensen die eindelijk die summerbody weer eens onder de winterkleding vandaan willen halen! Maar ook met mensen die na een blessure of met rugklachten weer willen gaan opbouwen. 

Een traject is altijd persoonlijk en wordt samen met de klant afgestemd in een vrijblijvend en oriënterend gesprek. 

Sporten voor herstel na of tijdens ziekte

Personal Training is ook heel erg geschikt om na een langere periode van ziek zijn weer met je lichaam in contact te komen.

Wie weet ben je niet meer helemaal de oude jij voor je gevoel en kun je niet meer helemaal wat je voor je ziekte kon maar met Personal Training kom je er al snel achter dat er meer mogelijkheden zijn. Bouw je lichaam (weer) op, verken nieuwe grenzen en word sterker. We hebben mooie ervaringen beleefd met post- virale naslepen en na langdurige bedperiodes. 

_DSC0802-2.jpg
bottom of page