top of page
VideoCapture_20221016-181722-01.jpeg

PERSONAL tRAINING 

Vroeger deed je wel wat aan sport, maar tegenwoordig zit je uren op kantoor, achter je computer. Een drukke werkweek, snelle hap 's avonds.

Waar haal je dan nog de energie vandaan om te gaan sporten en hoe bepaal je nou wat je dan in de sportschool moet doen. 

Stop maar... We snappen je helemaal. Je bent hierin niet de eerste en vast ook niet de laatste persoon die daar mee worstelt.

Het mooiste nieuws is: Wij hebben de OPLOSSING voor jou!

De Training

 

Herken je jezelf in dit scenario, dan is personal training zeker iets voor jou. Bij O.G. vind je Personal Training in Velp (omgeving Arnhem) van hoge kwaliteit. 

Personal Training en persoonlijke aandacht

Met persoonlijke aandacht en onze unieke High Perfomance Standard worden jouw wensen in kaart gebracht en wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld.

Samen met jouw trainer ga je dit 1, 2 of misschien zelfs wel 3 keer per weer oppakken.

Samen sta je sterker en voel je je zelfverzekerder. Je trainer vertelt je wat het plan is en jij hoeft alleen maar je inzet, goede moed en doorzettingsvermogen mee te nemen.

Met Personal Training in Velp kun je die kilo's afvallen. Met Personal Training wordt je sterker en mobieler.

Sporten voor herstel na of tijdens ziekte

Personal Training is ook heel erg geschikt om na een langere periode van ziek zijn weer met je lichaam in contact te komen.

Wie weet ben je niet meer helemaal de oude jij voor je gevoel en kun je niet meer helemaal wat je voor je ziekte kon maar met Personal Training kom je er al snel achter dat er meer mogelijkheden zijn. Bouw je lichaam (weer) op, verken nieuwe grenzen en word sterker.

bottom of page