Bij OG's kom je trainen omdat je op zoek bent naar een plek waar je kan werken aan jouw doelstellingen en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Omdat je op zoek bent naar een plek waar je graag wilt zijn en waar je het meeste uit jezelf kan halen.

Hier bij OGs komen passie en progressie samen. We werken met onze High Performance filosofie wat niets te maken heeft met jouw niveau en vertrekpunt, maar alles met jouw motivatie en inzet om je doelen en wensen te behalen. We zijn een community waarin we elkaar respecteren, motiveren en naar een next level tillen.

Wij zijn echter geen budgetsportschool.

Om de kwaliteit te waarborgen van al onze trainingen zijn onze groepen klein en zijn onze trainers gekwalificeerde vakmensen met een door ons bevestigde en bekwame kijk op het werkveld. Daardoor kunnen we voor elk lid persoonlijke aandacht bewaken en verdient een ieder de begeleiding die hij/ zij nodig heeft. 

Wees welkom bij onze community!

OGs

Where passion meets progression

Al onze abonnementen bevatten tarieven per maand en hebben een opzegtermijn van 1 maand.*

Trainen voor een Tikkie:

Betaal met een Tikkie achteraf op de 1e van de volgende maand, € 8,50 per sessie

Abonnement 1 x per week

Abonnement 2 x per week

Abonnement Onbeperkt

Ben je in het bezit van een studentenkaart, informeer dan even naar de mogelijkheden onder contact.

Het Tikkie abonnement kan je hierboven afsluiten, de overige abonnementen gaan via een inschrijfformulier bij ons in de Gym

* Uitzondering Kickstarter abonnement: geldig gedurende 4 weken vanaf de afsluitdag

1 x per week

12 weken programma

per 4 weken of 1x €185 vooruit

2 x per week

12 weken programma

per 4 weken of 1x €213 vooruit

Bij de beweegprogramma's mag je naast jouw wekelijkse trainingen ook onbeperkt aansluiten bij alle groepslessen. Dit zit er dus bij in en hoef je geen extra abonnement voor bij af te sluiten.

Om optimaal resultaat te behalen hebben onze Personal Trainingstrajecten altijd minimaal een trainingsperiode van 10 weken. Langer kan natuurlijk altijd :-)

1 x per week

per sessie van 60 minuten

2 x per week

per sessie van 60 minuten

3 x per week

per sessie van 60 minuten

Alle prijzen zijn o.v.v.w.