top of page
Kopie van Kopie van THE B Y PLAN.jpg
VideoCapture_20221016-182307-01.jpeg

ENERGIEKER

JOUW LICHAAM, JOUW LEVEN
JE MOET HET ZELF DOEN WANT NIEMAND KOMT HET GEVEN...

MAAR! je hoeft het niet alleen te doen!
Wij helpen jou op deze prachtige weg vol nieuwe weetjes & inspiratie. We leren je een toolkit voor een gezonde leefstijl inzetten en leren je de fijne kneepjes op het gebied van gezonde voeding, training en gewoontes.
De stap zet je nu, maar het resultaat blijft voor de lange termijn. 
EEN FITTER EN STERKER LEVEN IN EEN STRAK LICHAAM!


een cadeau voor het leven!

Bij The Body Project focussen we op het terug in balans brengen van het lichaam zodat het in staat is jouw doelen te bereiken.

Hiervoor zijn er een aantal parameters nodig:

- Een balans in de hormoonhuishouding

- Een (tijdelijke) verandering in voeding om opname te verbeteren

- Voldoende beweging en de juiste trainingsprikkels

- Balans en rust in het algehele systeem: oftewel stressoren

Wat je doel ook is, als bovenstaande parameters verstoord zijn zal je doel niet of niet in z'n geheel bereikt worden.

Om maximaal resultaat uit het 9-weekse programma te halen hebben we onze insteek in een stappenplan gezet:

 1. Na het vrijblijvende oriëntatiegesprek en een overtuigende 'Yes, Lets go!' van jou, beginnen we altijd met een uitgebreide intake en een meting. Met deze intake en meting kunnen we een persoonlijk hormonaal profiel van jou opstellen waarmee we een plan van aanpak kunnen maken. Voordat je begint aan het trainen ontvang je van ons dus al een persoonlijk protocol op training en voeding
   

 2. Je krijg een persoonlijke coach toegewezen met wie je de volledige 9 weken doorloopt. Deze coach doet met jou alle metingen, gesprekken, trainingen en zal ook offgym beschikbaar zijn voor je om je bij te staan met raad en daad. Het contact verloopt heel laagdrempelig en toegankelijk via telefoon, mail of whatsapp naar keuze. In het begin kan het erg fijn zijn om iemand te kunnen contacten op momenten dat het even lastig voelt om door te zetten.
   

 3. We hebben een voedingsprogramma opgesteld om de 4 hoofdparameters te gaan ondersteunen. Het programma bestaat uit een aantal regels en deze nemen we samen door. Je gaat hier met volle inzet in ieder geval gedurende het programma elke dag mee aan de slag. Dit is geen crash dieet! Maar een aanpassing in de juiste voeding op de juiste momenten eten. Het voedingsprogramma sluit aan bij je persoonlijke doelen. Zo zal het voedingsprotocol van iemand die in spiermassa wilt aankomen er anders uit zien dan die van iemand die in eerste instantie vooral moet afvallen.
   

 4. We trainen drie keer per week een half uur om de homeostase doelgericht te verstoren en een trainingsprikkel aan jouw lichaam af te geven. Je homeostase is je huidige staat van zijn! Als je deze niet doelgericht verstoort gebeurt er uiteindelijk vrij weinig. We passen de trainingen aan, aan jouw persoonlijke protocol en ondersteunen jouw hormoonhuishouding met het benodigde trainingsprincipe.
  Naast het trainen is het hebben van 3 contactmomenten in een week met jouw trainer een heel belangrijk onderdeel voor het succes van het programma. Het zorgt voor structuur en houvast en trekt je door de moeilijke dagen heen!

   

 5. Er is een tussentijdse meting en een eindmeting om jouw progressie in de gaten te houden
   

 6. Richting het einde van het programma leren we je ook weer het alledaagse leven en de onvoorziene en voorziene uitschieters zoals verjaardagen, borrels en feestjes te managen. Hoe ga je hier mee om, leer ook genieten en vervolgens die knop weer om te zetten.
   

 7. Je rond af met een bak aan informatie en tools waarmee je 'The Body Project' ook zelfstandig voort kan zetten na afloop van het traject. We pleiten voor een blijvend en sustainable resultaat! Dus mocht je een aantal jaren later weer eens een grote reset willen uitvoeren? Dan pak je alle informatie erbij en ga je gewoon weer zelf een paar weken aan de slag. Een Toolkit for Life dus! 
  Het leven is nu eenmaal geen monotone lijn maar een eeuwige fluctuatie van ups and downs. In onze ogen gaat het er juist om dat je na die dips weer je toolkit er makkelijk bij kan pakken, de knop om kan zetten en het gezonde leefpatroon weer op kan pakken. Juist op die manier is 'The Body Project' levenslang toe te passen en kan je in mum van dagen de draad weer oppakken. 

Dus, wil jij fitter, sterker en energieker in het leven staan in een strak lichaam?
Plan dan direct hieronder jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek.

We garanderen zelfs resultaat als:

 • Jij bereid bent je voeding aan te passen gedurende het traject

 • Bereid bent om 3 keer per week te trainen en tijdens deze trainingen 100% effort te geven

 • Bereid bent om te kijken naar de stressoren in jouw leven

VRAAG NU JOUW VRIJBLIJVENDE ORIËNTATIEGESPREK AAN:

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op

bottom of page