top of page

og summer school 2022

De SUMMER SCHOOL van 2022 gaat LOS

Naast het geven van trainingen zijn wij zelf vaak bezig met verdieping en ontwikkeling. Ons idee is namelijk: "het moment dat je denkt dat je alles weet, is het moment dat je eigenlijk niets meer weet"

Ook onze leden laten we graag meekijken in het hoe en waarom. Vaak is het  zo dat als je snap waarom je doet wat je doet, de uitvoering al een stuk beter gaat en de motivatie ook beter te vinden is.

 

In dat kader hebben we een aantal masterclasses ontwikkeld waarmee we samen met jullie nog verder de diepte in kunnen.

Ontwerp zonder titel (10).jpg

18-06 MASTERCLASS

13.00 - 16.00

SQUATBLASTER

VERRIJK JEZELF MET ALLE INS AND OUTS VAN DE VERNIEUWDE SQUATBLASTER. VERBETER JE TECHNIEK, SPOOR TECHNICAL DIFFICULTIES OP EN LEER DIRECT MEER PRAKTISCHE ZAKEN OVER JOUW SQUAT. WE KIJKEN NAAR DE OEFENING IN ZIJN GEHEEL EN VERTALEN DE THEORIE NAAR PERSOONLIJKE ASSESMENTS.

MEER KG'S OP DIE HALTER WAS NOG NOOIT ZO DICHTBIJ! DEZE MASTERCLASS WORDT GEGEVEN DOOR KARIN EN OSCAR

Ontwerp zonder titel (2) (1).jpg

16-07 MASTERCLASS

13.00 - 16.00 

FLOW KRACHT

DAT INSPANNING EN ONTSPANNING HAND IN HAND GAAN WISTEN WE AL LANGER. 'ONZE' ROOS VORMT HET LIVING AND BREATHING BEWIJS DAT KRACHTTRAINING EN YOGA EEN ENORME OVERLAP HEBBEN. TIJDENS DEZE MASTERCLASS WELKE MOGELIJK ALS LES OP HET ROOSTER GAAT KOMEN, DUIKEN WE DIEPER IN OP DEZE RELATIE EN BEHANDELEN WE ONDERWERPEN ALS: ADEM, HOE ZET JE DEZE IN VOOR INSPANNING BIJ HET LEVEREN VAN KRACHT EN HOE BIJ ONTSPANNING ALS YOGA. OOK ZETTEN WE MOBILITEIT TEGENOVER FLEXIBILITEIT EN KIJKEN WE NAAR MINDSET EN MINDFULLNESS.

THEMA'S WAAR JE WELLICHT DAGELIJKS MEE BEZIG BENT MAAR JE EIGENLIJK BEST NOG WEL WAT VRAGEN OVER HEBT. DEZE MASTERCLASS WORDT GEGEVEN DOOR ROOS EN OSCAR

Ontwerp zonder titel (1) (1).jpg

26-06 MASTERCLASS

12.00 - 13.30

'THE PERFECT FAIL'

MENIG SPORTER WEET DAT BIJ TRAINEN OOK FALEN HOORT. WAT ECHTER MAAR WEINIG SPORTERS WETEN IS DAT GOED EN VEILIG FALEN BEST EEN VAK APART KAN ZIJN. JUIST VAN HET AF EN TOE MISSEN VAN EEN LIFT LEER JE HEEL ERG VEEL. WANNEER WORD JE ERGENS BETER IN? JUIST, ALS JE HET OEFENT. ZELFS HET MISSEN VAN LIFTS IS BELANGRIJK OM TE OEFENEN WAARBIJ VEILIGHEID KEY IS. DEZE MASTERCLASS STAAT GEHEEL IN HET TEKEN VAN VEILIG FALEN. HOE MIS JE VEILIG EEN SNATCH OF EEN JERK. HOE FAAL JE VEILIG EEN SQUAT EN HOE SPOT JE EIGENLIJK IEMAND VEILIG. HOE WERKT DIT BIJ ANDERE LIFTS EN OOK IS ER RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE VRAGEN. DEZE MASTERCLASS WORDT GEGEVEN DOOR KARIN EN OSCAR

Ontwerp zonder titel (11).jpg

02-07 MASTERCLASS

13.00 - 16.00 

KRACHTTRAINING VOOR DUUR- & SPELSPORT

KRACHTTRAINING KAN JE VOOR VEEL VERSCHILLENDE DOELEN INZETTEN. HET HOEFT NIET ALTIJD DE HOOFDSPORT TE ZIJN MAAR KAN OOK EEN ZEER GOED FUNDAMENT LEGGEN VOOR ANDERE SPORTEN EN HIERIN ONDERSTEUNEN OM NOG MEER UIT JE PRESTATIES TE HALEN. LEER TIJDENS DEZE MASTERCLASS OVER HOE JE KRACHTTRAINING KAN INZETTEN VOOR JOUW DUUR- OF SPELSPORT, HOE JE TRAININGEN OPBOUWT EN HOE JE OP SPECIFIEKE SKILLS TRANSITIES KAN MAKEN OP DE GYMVLOER. DEZE MASTERCLASS WORDT GEGEVEN DOOR JAN & OSCAR

Alle masterclasses zijn praktijkgericht en geven je tools mee om ook na de les mee aan de slag te kunnen

Wij zorgen voor een verfrissing en een kleine versnapering. Eet je meer? Dan is het handig iets mee te nemen!

 

Voor leden met een doorlopend abonnement is deelname kosteloos. Voor niet-leden is er zeker de mogelijkheid mee te doen tegen de volgende tarieven:

* Masterclass Squatblaster, Krachttraining voor duur- & spelsport, Flow Kracht: € 85,- 

* Masterclass the perfect fail: € 40,-

 

Trainen voor een Tikkie leden pakken 25% korting

(voorwaarde: in mei en juni samen minimaal 5 boekingen )

bottom of page