top of page
IMG_6368-01_resized_20200715_084929056_e

OGLIFTING

Free weights trainingen zoals Powerliften & Olympisch Gewichtheffen worden gelukkig steeds populairder. Onze filosofie staat geheel achter het zelf bewegen en trainen van je lichaam en daarbij komen losse gewichten en Barbells (halters) natuurlijk goed van pas.

Maar sta je nou ook regelmatig in de sportschool met vraagtekens boven je hoofd, te kijken naar het krachthonk? Of heb je de basics onder de knie, maar zou je graag het trainen met een Barbell naar een next level tillen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook als je Crossfit beoefend in omgeving Arnhem/Velp en je bijvoorbeeld verdieping zoekt in je Crossfit skills dan is dit programma voor jou.

De Training

 

Werk aan techniek, nieuwe lifts in een vertrouwde omgeving met een vaste groep. Ook voor nieuwe inspiratie om mee te nemen in de gym ben je hierbij aan het juiste adres.

Daarbij bieden we een 1 op 1 gesprek aan met een 'Specialty Coach' die voor jou een aanvullend specifiek trainingsschema gaat maken.

Ook mag je onbeperkt aansluiten bij de Groepslessen die worden gegeven.  Rooster (Op basis van beschikbaarheid)

We trainen in onze private Gym in Velp. Goed bereikbaar met het OV en parkeren kan voor de deur.

ALLE NIVEAUS EN LEEFTIJDEN

Ongeacht leeftijd of ervaring kan je direct aan de slag. Dit wordt beoordeeld door onze ervaren trainers die d.m.v. een intake en diverse testen zullen bepalen in welke groep je kan beginnen.

Vanaf 15 jaar kan je deelnemen aan deze Barbell Trainingen.

Wat krijg je

  • doelgericht trainen voor progressie met de Barbell

  • Train 2 keer per week

  • Lessen van 90 minuten

  • Wekelijkse progressie bijhouden en beoordelen

  • Train met max. 6 personen

  • 1 op 1 gesprek met 'Specialty Coach' aanvullend, persoonlijk trainingsplan

  • Vrij en onbeperkt aansluiten bij de Groepslessen (Rooster)

bottom of page