top of page

Gezond het oude jaar uit! Een leuk stuk van Rheden Nieuws.

Rheden nieuws schreef een leuk stuk over Fitness, Fit zijn en Personal Training. Oscar van Ozzy's Gym werd hierover geïnterviewd.

Lees het volledige artikel hier: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/132317/gezond-het-oude-jaar-uit-open-workout-op-30-december/


Ozzy's Gym - Personal Training in Velp en Arnhem

VELP/ARNHEM – Met de kerst achter de rug en de jaarwisseling in het vooruitzicht beginnen ze weer te kriebelen: De goede voornemens.Elk jaar starten we weer vol goede moed aan dat dieet, gaan we weer naar de sportschool, matigen we ons alcoholgebruik en gaan we weer beter op onszelf letten.


Althans… dat is het voornemen!


Na een paar weken sluipt bij velen de routine er weer in, is het op kantoor weer te druk en zit de agenda weer binnen no time bom vol. Misschien is het mede hierdoor waarom de Personal Trainers het op dit moment drukker hebben dan ooit. “Ik merk dat mijn klanten het in hun professionele- en privé leven momenteel ontzettend druk hebben”, aldus Oscar Harris van O.G.’s (Ozzys Gym) uit Velp.


“Één van de voornaamste redenen waardoor mijn klanten bij mij terecht komen is het feit dat ze het niet (meer) voor elkaar krijgen zichzelf naar de sportschool te ‘slepen’ en als het ze wel lukt hier geen voldaan gevoel meer krijgen.”

Voor de meesten die de stap naar een Personal Trainer nemen overheerst er een gevoel van onvrede en de wil hier iets aan te gaan doen. Men is op zoek naar resultaat! naar een oplossing om dit gevoel van onvrede aan te pakken. “Het enige wat men vaak nodig heeft is een goed plan, goede begeleiding en een steuntje (soms een duwtje ;-)) in de rug. Hier kan ik ze als Personal Trainer goed bij helpen.”

Naast het werk, gaat het sociale leven non stop door o.a. via onze smartphones en computers en is de prestatiedrang door het dak geknald. We willen niet alleen een goede werknemer zijn, een uitmuntende ouder en een goede vriend, ook willen we nog fit – gezellig zijn en een rijk sociaal leven onderhouden. De schaarse uurtjes die over blijven besteed niet iedereen graag in een sportschool.

“En hier is waar de Personal Trainer uitkomst kan bieden”, vertelt Oscar. “Samen met een trainer ga jij kijken naar jouw behoeftes en doelstellingen. Er wordt een plan op maat gemaakt waardoor de uren die je hebt heel doelgericht worden ingezet om dat doel te behalen. Niemand is hetzelfde, de één wilt afvallen, de ander een betere conditie en weer een ander wil echt die sixpack hebben voordat de zomervakantie aanbreekt”. Een Personal Trainer biedt je een stok achter de deur en flexibiliteit. “Wil je vóór werk trainen, of juist ’s middags als de kinderen op school zijn. Wil je liever op kantoor een uurtje tussen de middag aan de slag, of juist lekker buiten in het bos. Alles kan, alles mag.

Pas sporten aan op wat jij wilt en waar jij blij van wordt! Dat is voor mij de drijfveer, een gemotiveerde klant die het plezier en de uitdaging van het sporten (weer) vindt. Uiteindelijk gaat dat de grondslag zijn waardoor je in beweging blijft, ook na een Personal Trainings traject en ongeacht je doelstelling!”


Zin om het jaar alvast goed te beginnen?

Ozzy’s Gym organiseert 6 keer per jaar een open workout waarbij iedereen van alle leeftijden en sportniveaus kan aansluiten. “Op 30 december knallen we met een gezellige en fanatieke groep sportievelingen het jaar uit met een heerlijke training op het grote veld van Sportparkt ’t Cranevelt te Arnhem. Sprintjes, behendigheid, wat kracht.. alles komt voorbij!”

Verzamelen 12.00 uur bij de parkeerplaats bovenaan de Daan Fockemalaan.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.ozzysgym.com/events42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Back to Basics

Het is belangrijk om te realiseren dat de basis van het bewegen voorop moet staan, wat je doelstelling ook is. "Beginnen bij de basis is key voor een solide fundament" Als ik in een sportschool loop z

Comments


bottom of page