Gezond het oude jaar uit! Een leuk stuk van Rheden Nieuws.

Rheden nieuws schreef een leuk stuk over Fitness, Fit zijn en Personal Training. Oscar van Ozzy's Gym werd hierover geïnterviewd.

Lees het volledige artikel hier: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/132317/gezond-het-oude-jaar-uit-open-workout-op-30-december/


Ozzy's Gym - Personal Training in Velp en Arnhem

VELP/ARNHEM – Met de kerst achter de rug en de jaarwisseling in het vooruitzicht beginnen ze weer te kriebelen: De goede voornemens.Elk jaar starten we weer vol goede moed aan dat dieet, gaan we weer naar de sportschool, matigen we ons alcoholgebruik en gaan we weer beter op onszelf letten.


Althans… dat is het voornemen!


Na een paar weken sluipt bij velen de routine er weer in, is het op kantoor weer te druk en zit de agenda weer binnen no time bom vol. Misschien is het mede hierdoor waarom de Personal Trainers het op dit moment drukker hebben dan ooit. “Ik merk dat mijn klanten het in hun professionele- en privé leven momenteel ontzettend druk hebben”, aldus Oscar Harris van O.G.’s (Ozzys Gym) uit Velp.


“Één van de voornaamste redenen waardoor mijn klanten bij mij terecht komen is het feit dat ze het niet (meer) voor elkaar krijgen zichzelf naar de sportschool te ‘slepen’ en als het ze wel lukt hier geen voldaan gevoel meer krijgen.”