top of page

Afvallen - It's not a race, It's a journey!

Bijgewerkt op: 15 apr. 2019

Het is niet altijd even makkelijk om af te vallen, het internet staat vol met tips & trics maar wat werkt echt? Mijn doel is om jou te leren hoe je een gezonde leefstijl kan ontwikkelen en onderhouden


It’s not a race, Its a journey!


Als Je wil afvallen wil je niet constant honger lijden, of weinig energie hebben. Val af door gezond & lekker te eten! controleer hieronder je BMI om te zien of je overgewicht hebt. (zet de calculator eerst op Metric)
De BMI is een richtlijn om te zien of je lichaamsgewicht en lengte in balans is, dat wil niet betekenen dat jij gezond of ongezond bent, of jij tevreden met hoe je eruit ziet.

Voel jij je ongezond of ben je niet tevreden hoe je eruit ziet? Dan is het nu de tijd om daar wat aan te doen, immers alle verandering begint bij jezelf.

Plan bijvoorbeeld een Personal Trainings traject voor een stevige stok achter de deur.

Speciaal voor diegenen die zelf al flink wat stappen gezet hebben en individueel aan de slag kunnen hebben we een 'Gym Support - Afvallen' samengesteld. Trainingsschema's gericht op het afvallen door middel van secuur ingedeelde workouts.


Voeding:

Eet als onze voorouders en word oud & gezond!

In een supermarkt vol met bewerkte producten is het erg moeilijk om het gezonde er tussenuit te plukken. Tijdens de trainingssessies zullen we uitgebreid over voeding praten, zodat jij leert hoe je gezond & natuurlijk eet. Je bent vol energie en hebt na het eten een voldaan gevoel. Ook krijg je een voedingsplan zodat jij de juiste resultaten behaald!


Excuses don’t burn calories47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page