top of page

beat je burnout bundle

Het moment waarop jouw lijf je tot stoppen brengt. Lang heb je de signalen wel aangevoeld maar te lang genegeerd.

Je lijf raakte overprikkeld en de batterij is leeg.

Stel je dat kleine icoontje bovenin je telefoonschermpje eens voor. Hij knippert al een tijdje oranje maar nu is het echt op.

Tijd om jezelf op te laden, maar dan echt! Nu is het die stappen terug zetten, geduld hebben, luisteren naar je lijf, werken aan rust in het hoofd, in het lijf en op zoek naar een holistische balans!
 

Steeds als je die batterij een beetje hebt opgeladen voel je de energie weer opkomen en laat je je wellicht verleiden tot het inplannen van allerlei leuke dingen.

De batterij is echter nog lang niet vol, misschien staat ie net weer een beetje in het 'groen'.

Wat gebeurt er vervolgens.... je trekt hem weer net zo hard in 1 ruk leeg.

Sta je weer, met die lege batterij en weer een teleurstelling verder.

Komt het dan nooit meer goed?

Ieder heeft z'n eigen proces en bij de één duurt het langer dan bij de ander. Maar op een verantwoorde wijze, met veel geduld en door het zetten van de juiste stappen (en soms dus juist niet ;-) ) kan de wederopbouw ingezet worden.

 

Wij kunnen je bij dat proces ondersteunen.

Wat doen we tijdens het Beat je Burnout traject:

  1. We zorgen voor een laagdrempelige omgeving waarin we twee keer per week een half uur trainen samen. Deze training is gericht op hormonale balans en zal de tegenhanger van het stresshormoon cortisol: testosteron boosten
     

  2. We hebben een uitgebreide intake waarin we bespreken wat wel kan en wat niet en spreken ook af dat trainingen altijd ter ondersteuning van het algehele herstelproces moeten zijn. Betekent dit dat er soms een training wordt verplaatst dan is dit niet erg! 
     

  3. Afhankelijk van het proces en de wensen kunnen we dit traject ondersteunen met een mindfullnesscoach en een voedingscoach. Immers een systeem wat in balans  moet komen zal op zowel geestelijk, lichamelijk als ook op voeding (fuel & stressoren) vlak moeten stromen. We kunnen hier gaandeweg het traject in sturen en de belastbaarheid langzaam opvoeren.

Vraag hieronder vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan!

Over tarieven kan je hier meer vinden

bottom of page