top of page

back in shape bundle

Bij de Back in Shape Bundle focussen we op het terug in balans brengen van het lichaam zodat het in staat is jouw doelen te bereiken.

Hiervoor zijn er een aantal parameters nodig:

- Een balans in de hormoonhuishouding

- Een (tijdelijke) verandering in voeding om opname te verbeteren

- Voldoende beweging en de juiste trainingsprikkels

- Balans en rust in het algehele systeem: oftewel stressoren

Wat je doel ook is, als bovenstaande parameters verstoord zijn zal je doel niet of niet in z'n geheel bereikt worden.

Om maximaal resultaat uit het 6 weekse programma te halen hebben we onze insteek in een stappenplan gezet:

 1. We beginnen altijd met een uitgebreide intake en een meting. Met deze intake en meting kunnen we een persoonlijk hormonaal profiel van jou opstellen waarmee we een plan van aanpak kunnen maken. Voordat je begint aan het trainen ontvang je van ons dus al een persoonlijk protocol op training, voeding en supplementen
   

 2. Je krijg een persoonlijke coach toegewezen met wie je de volledige 6 weken doorloopt. Deze coach doet met jou alle metingen, gesprekken, trainingen en zal ook offgym beschikbaar zijn voor je om je bij te staan met raad en daad. Het contact verloopt heel laagdrempelig en toegankelijk via telefoon, mail of whatsapp naar keuze. In het begin kan het erg fijn zijn om iemand te kunnen contacten op momenten dat het even lastig voelt om door te zetten.
   

 3. We hebben een voedingsprogramma opgesteld om de 3 hoofdparameters te gaan ondersteunen. Het programma bestaan uit een aantal regels en deze nemen we samen door. Je gaat hier met volle inzet in ieder geval gedurende het programma elke dag mee aan de slag. Dit is geen crash dieet! Maar een aanpassing in de juiste voeding op de juiste momenten eten. 
   

 4. We trainen drie keer per week een half uur om de homeostase doelgericht te verstoren en een trainingsprikkel aan jouw lichaam af te geven. Je homeostase is je huidige staat van zijn! Als je deze niet doelgericht verstoort gebeurt er uiteindelijk vrij weinig. We passen de trainingen aan aan jouw persoonlijke protocol en ondersteunen jouw hormoonhuishouding met het benodigde trainingsprincipe.
   

 5. We hebben bij week 3 een tussenmeting en in week 6 een eindmeting
   

 6. Je rond af met een bak aan informatie en tools waarmee je deze bundle ook zelfstandig voort kan zetten na het traject. We pleiten voor een blijvend en sustainable resultaat!

Dus, wil jij weer fitter en energieker in het leven staan in een strakker lichaam? Informeer dan nu naar de mogelijkheden.

We garanderen resultaat als:

 • Jij bereid bent je voeding aan te passen gedurende het traject

 • Bereid bent om 3 keer per week te trainen en tijdens deze trainingen 100% effort te geven

 • Bereid bent om te kijken naar de stressoren in jouw leven

Neem nu die stap!en meld je aan voor jouw eerste en vrijblijvende oriëntatiegesprek

Tarieven vind je hier

meld je nu aan:

Bedankt voor je bericht, we nemen spoedig contact met je op

bottom of page